Hop Shop by House of Patterns

Gifts on Demand

made with 

Na het versturen van een foto heeft Lidia een super gaaf customized hoesje ontworpen. Ik heb deze snel ontvangen en past perfect om mijn telefoon. Ze denkt met je mee en dit is fijn. Aanrader dus!

Aimee Moolenaar Dols
FURRIENDS case

Zo gaaf! Een hoesje speciaal gemaakt van een foto van onze labradoodle. Door HoP Shop is de foto bewerkt en na overleg hebben we voor deze uitsnede en achtergrond gekozen. Bedankt! Erg blij mee!

Rion van Besouw
FURRIENDS case

Ik heb het random hoesje besteld met mijn bedrijfslogo erop. De kwaliteit is prima en ik was blij met de twee keuzes qua kleurstellingen. Erg mooie aanvulling op mijn huisstijl accessoires!

Jantine Tanis
RANDOM case

Thnx again, I am very happy with it. Great service and design.

Chrizz Ferrano
FAN case

Gifts on Demand

Lidia Janevski

designer & owner

Wil je iemand een persoonlijk cadeau geven of gewoon lekker jezelf verwennen? Kies dan voor je eigen ‘portretpatroon’ of bitmoji op een hoesje voor je smartphone of laptop. Upload je foto bij je bestelling, wij 'cartoonizen' deze en zetten het in een vrolijk, herhalend patroon. Wil je er zelf niet op? Geen probleem. Stuur een foto van je vriend(in), ouders, kind, huisdier etc. Wij fiksen het voor jou!

Heb je een eigen merk? Kies dan voor een telefoonhoesje of mondmasker met jouw logo patroon. Zo draag je je favoriete merk altijd bij je; een 'brand on the go' voor jou (en je personeel). 

Uiteraard kun je een ready-made design kiezen uit onze Brand Store met een opdruk van de super speelse kawaii - Japans voor 'schattige' - karaktertjes, retro dots, cats & dogs, Hoya ✿ collection en meer. 

De Hop Shop designs zijn ook te bestellen voor laptop sleeves, sierkussens, shirts, mondkapjes en andere gifts on demand. 

Alle designs worden door een professionele ontwerper met liefde en aandacht voor jou gemaakt! 

© House of Patterns i.s.m. House of Communications ★ Google reviews