Elke dag genieten van de heerlijke geur van de diffusers van House of Patterns. Ik heb ze al ruim 8 weken en het flesje is nog niet eens half leeg. Dus gaat ook lekker lang mee. Ik ben er heel blij mee, dank je wel Lidia! En ook het kussen, een mooie toevoeging in onze woonkamer. Een beetje vrolijkheid kunnen we wel heel goed gebruiken in deze C-tijd!

Evelyn Notermans
HOYA pillow / oil diffusers

Ik heb het random hoesje besteld met mijn bedrijfslogo erop. De kwaliteit is prima en ik was blij met de twee keuzes qua kleurstellingen. Erg mooie aanvulling op mijn huisstijl accessoires!

Jantine Tanis
RANDOM case

Thnx again, I am very happy with it. Great service and design.

Chrizz Ferrano
FAN case

Zo gaaf! Een hoesje speciaal gemaakt van een foto van onze labradoodle. Door HoP Shop is de foto bewerkt en na overleg hebben we voor deze uitsnede en achtergrond gekozen. Bedankt! Erg blij mee!

Rion van Besouw
FURRIENDS case

ⓗ ⓞ ⓟ ✿ ⓢ ⓗ ⓞ ⓟ by House of Patterns

Lidia Janevski

designer & owner

Personalized gifts, made with ♥

Wil je iemand een persoonlijk cadeau geven of gewoon lekker jezelf verwennen? Kies dan voor een gepersonaliseerd cadeau uit de HoP Shop: telefoonhoesjes, laptop hoezen, sierkussens, t-shirts, mondkapjes, tassen, quote-posters, wall cards, minimalistische kraft kaarten, handgemaakte geurkaarsen en olie diffusers / geurstokjes met [ funny ] quotes en nog meer persoonlijke (interieur) gifts. 

Ik ontwerp persoonlijk voor jou, met aandacht én kwaliteit. Upload je foto of logo bij je bestelling, dan maak ik er een mooi ontwerp van in de vorm van een speels patroon, foto(collage) of illustratie. Wil je er zelf niet op? Geen probleem. Stuur een foto van je vriend(in), ouders, kind, huisdier etc. Ik fiks het voor jou!

Heb je een eigen merk? Kies dan voor een telefoonhoesje of laptop hoes met jouw logo / icoon (patroon). Zo draag je je favoriete merk altijd bij je; een 'brand on the go' voor jou (en je personeel).

Uiteraard kun je ook een ready-made design kiezen met prints uit eigen huis van de super speelse kawaii - Japans voor 'schattige' - karaktertjes, ‘retro dots’ stippel patroon, de Hoya ✿ collectie, de Beanie collectie en HoP shirts die alleen verkrijgbaar zijn in onze shop. 

HoP Partner worden? Stuur een mailtje naar: info@houseofpatterns.nl. Ik werk graag met jou samen! (micro) influencers, bedrijven, pop-up en concept stores. 

Alle designs worden door een professionele ontwerper met liefde en aandacht voor jou gemaakt! 

© House of Patterns i.s.m. House of Communications ★ Google reviews

HoP Shop locatie:

Heb je vragen of wil je persoonlijk jouw ontwerp en wensen bespreken? Bel of app de lady of the HOUSE voor persoonlijk contact. Afhalen is mogelijk op werkdagen, tijdens kantooruren.

HoP Shop nieuws ontvangen? Schrijf je in.

Adres:

Avenue Céramique 221, 6221 KX Maastricht

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

08:30 tot 18:00 uur